![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Yorumsuz Kaldığım Konu" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | Yorumsuz Kaldığım Konu
__________________ Konu Runaw@y tarafından (16-12-2007 Saat 01:07 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 152 ![]() ![]() | Cevap: Yorumsuz Kaldığım Konu inanmıyorum böyle bişeye ya yaa bu çocuk daha çok küçük ileride ne yapar gercekten yorum yapılması zor.. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yorumsuz Kaldığım Konu ileride bişey yapamaz böyle giderse ileriyi görebileceği şüpeli.körpecik vucudunu zehirliyor o yaşta yazık.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yorumsuz Kaldığım Konu Zavallı çocuk en büyük suçlu anne ve babası bence.Kimbilir babası hangi kahve köşesinde,anasıda kimin dedikodusunu yapıyor.Yazık nediye dünyaya getirdiniz bu çocuğu o zaman..:Enfado:Yarın birgün bişey olsa çocuğa zaten olacağıda kesin Ah vah eder ağlarsınız başkalarını suçlarsınız...........:Enfado::Enfado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Yorumsuz Kaldığım Konu Yorum yapamayıp, saçmalamaktan korkuyorum... Bu çocuğu görünce, ilk olarak kendi çocuğum dedim.Nasıl bir dünya bu, diye geçirdim.Şu masumun günahı ne?Bunun sorumlusu kim?İçim cız etti.Görünce lanet ettim sorumsuz ana-babalara.Bu bizim gördüğümüz.Ya bilmediklerimiz?Daha bebek yüzlerinde onca izleri taşıyan çocuklar?... Hiç mi gören yok?Hiç mi vicdanı sızlamıyor bunların?İnsan diye dolanıyorlar...Al elinden şişeyi.Devlete haber ver.Bu resim bizim gibi kimlerin içini yakmıştır.Ama bir umursamazlık almış başını gidiyor.Bu gün şu çocuğa olan, yarın benim çocuğuma,öbürgün seninkine olur.Dikkat edip duyarlı olmak gerek,yor.Özellikle çocuk konusunda... Bu çocuğun anne babası yok bence.Yapıp sokağa salanlara kusura bakmayın ama anne-baba diyemeyeceğim...Süs bitkisi gibi yaşıyorlar.....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |