![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "sevgi Pıtırcıkları" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgi Pıtırcıkları Forever.. Giriş Trailerı... Trailer: sevgi pıtırcıklarının isyan etmezliği ilkesi.. -Janıııımm... -Söyle bitanemm.. -Aşkımm.. -Balım.. -Bal peteğim -Çiçeğim -Böcüğüm.. -Bebeğim -Janımmm.. -ııı..bunu demiştin sanki.. -gerçekten mii?..olsuuun bidaaa dedim.. -hmm..ne ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | sevgi Pıtırcıkları sevgi Pıtırcıkları Forever.. Giriş Trailerı... Trailer: sevgi pıtırcıklarının isyan etmezliği ilkesi.. -Janıııımm... -Söyle bitanemm.. -Aşkımm.. -Balım.. -Bal peteğim -Çiçeğim -Böcüğüm.. -Bebeğim -Janımmm.. -ııı..bunu demiştin sanki.. -gerçekten mii?..olsuuun bidaaa dedim.. -hmm..ne diyecektin sen bana? -bilmem..unuttum.. -hmm... -... -bitanemm.. -aşkımmm... -balımmm... *Bu sonsuza dek gidebilir.Ya da bir 3. kişi isyan edesiye dek.. Çağrı manyaklığı ilkesi *Sevgi pıtırcıklarının çağrı manyaklığı ilkesi.. -Janımmm.. -Bitanemm.. -Hani senin bugün 1 kontürün kaldı ya.. -Evet aşkımmm.. -Akşam çağrı at banaaa..sıkılırım bennn.. -Atarım bebeiiimm.. -ama..ama..bissürü bissürü.. -tamaaamm.. -bak şimdi..1 çağrı nabeeeeyy..bende sana atcam bi tane o da ''iyiyim senden nabeeyy'' demek..tamaaam mı ? -tamam balımm.. -sonaacıııma..2 çağrı seni özlediiim..3 çağrı seni çoooook seviyorum.. -hııı hııı.. -4 çağrı seni daha çok özledim.. -5 çağrı? -Seni daha çooooook seviyoruum (6 çağrı Allah belanı versin yatta uyu olsa olmuyomu?) -tamam aşkıııım -oleeeey...çok tatlısııın.. -muccxx.. *onlara değil ama yanlarıda kalanlara acıyorum ikide bir çağrı kafa bırakmaz be insanda.. *Bu bölümde sevgi pıtırcıklarının ölmezliği ilkesi var sırada.. -Janııım.. -Söööle aşkım -Ben ölsem..yine beni sever miydin? -Severdim..ama..ölmeee.. -nedeen? (evet emin olun sorarlar) -çünkü sen ölürsen ben çok üzülürüüüm (hadi yaa!) -gerçekten miii? -Eveeet -Ayyy janııım..tamam..ölmijemmmm..(aferin) -olleeeeey..seni çok seviyoyuuum.. -Bende seniii... *Yukardaki cümleler kurgu olsada yaşanmış olduğu hissi veriyor nedense..bilmiyorum..:bigg *Dikkat bu diyalogları her bünye kaldırmaz.Sevgi pıtırcıkları dışında hiçkimseye tavsiye etmemekteyiz.Prospektüsü incelemeden kullanmayınız.Kısa süre içinde ''Yoksa siz de bir Sevgi Pıtırcığımısınız?'' testini yayına sokacağız.çok yakında.. *Sevgi Pıtırcıklarının telefon kapama özürlülüğü ilkesi.. saatler süren telefon görüşmesinin son dakikaları.. -Janımm..şarzım bitmek üzere -Benim deeee.. -Hadi kapatalım..Çok uykum var zateeeenn.. -Ay canım benim bi tanemm.. -İyi geceleeey aşkıııım..seni çok seviyoyuuum.. -Ben de seni bebeiiimm.. -Hadi kapat.. -olmaz sen kapat -ama ben kapayamam kiiii... -ben deee... -hadi amaa.. -olmaz aşkım..sen kapaaat.. -bak ne diicemm.. -hııı.. -seni çok seviyoyuum.. -ehehehe..ben de seniii.. -hadi kapat aşkım.. -tamam..ikimiz aynı anda.. -tamam. -Üç deyince..biiiiir..ikiii...üüüüüüüüüüüüüüüüç.. -... -... -kapadın mı? -ehehehe -hani kapamamışııın.. -sendeee.. -ama ben kapayamam kii.. (Dıııt..Dııt..Dıııt) -Aloo..aşkıım? (dıııt-dııt-dııt) -inanmıyorum ya..yüzüme kapattı.. (dıııt-dııt dııt) -ühühühüüühüühü...üüüüüüüüüüü...ühühüühühü... *Şarzı bitmiştir.Bir sevgi pıtırcığı asla telefonu sevgilisinin yüzüne kapamaz..:bigg alıntı
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |