FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > ilginç konular

80'lik dedeye eş dayanmıyor

EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "80'lik dedeye eş dayanmıyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "İsimlerini bile hatırlayamadığı tam 12 kadınla evlilik gerçekleştiren 80’lik delikanlı Hüseyin Dere, sigara ve içki gibi alışkanlığının olmadığını belirterek “Yalnız karı alışkanlığım var” dedi. 2 hafta önce 53 yaşında ki ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-11-2007, 08:59 PM   #1
SITE ADMİN
 
YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Nerden: Samsun/TURKEY
Yaş: 33
Mesajlar: 6.055
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet:
Rep Gücü: 407 Rep: 39735
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
80'lik dedeye eş dayanmıyor

İsimlerini bile hatırlayamadığı tam 12 kadınla evlilik gerçekleştiren 80’lik delikanlı Hüseyin Dere, sigara ve içki gibi alışkanlığının olmadığını belirterek “Yalnız karı alışkanlığım var” dedi.



2 hafta önce 53 yaşında ki Kadriye hanımla 12. evliliğini yapan Hüseyin dedenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Çok mutlu olduğunu belirten 80’lik çapkın “bu yaptığım evlilik inşallah son olur” dedi.

“Ancak, bir daha kadınsız kalmam ama kalırsam tekrar evlerim” demeyi de ihmal etmeyene Hüseyin Dere enerjisini temiz hava,taze süt ve yoğurda borçlu olduğunu söyledi.12 kadınla evlendim, 8’iyle nikah yaptım diğerleri ise kimisi tuvaletten kaçtı, kimisi eve getirdim 5 gün durdu kaçtı, kimisi niyetleri evlilik değilmiş beni dolandırdılar.Ama nikahlı 8 eşimle mutlu yaşadım, inşallah bu son olur” dedi.

Süt ve yoğurtla beslendiğini, tatlısız duramadığını ve cebinde çikolata hiç eksik olmadığını belirten 80’lik delikanlı, “ ben sigara içki kullanmam tek alışkanlığım kadındır, kadınsız yaşayamam. Ben hastane yüzü görmedim Allah bana öyle bir motor koymuş ki, motor alıyorlar, demir alıyorlar 10 sene sonra krank kırıyor rot çıkıyor.

Ben ne krank kırdı ne rot çıktı “.dedi. İlk karısından 1, ikinci karısından 2 olmak üzere 3 çocuğu olduğunu belirten Hüseyin dede, “diğerlerinden olmadı ya ben iyi çalışmadım ya da onlar iyi çalıştırmadılar” dedi.

80’LİK DEDEYE EŞ DAYANMIYOR

İlk evliliğini 28 yaşında yaptığını söyleyen 80’lik delikanlı, daha önceki eşlerinden bazılarının öldüğünü, bazılarını kendisinin boşadığını bazılarının da kaçtığını belirterek “ ben onları pek sıkıştırmıyorum ama kimisi kaçıyor, herhalde biraz zorluyoruz galiba. Çünkü nefisler 3 türlüdür. Hayvan nefsi seneden seneye, insan nefsi cumadan cumaya, köpek nefsi her gün. Belki de bende köpek nefsi vardır.” diye konuştu.

Hüseyin Dere ile İkinci evliliğini yapan 53 yaşında ki Kadriye Hanım ise “ bana iyi davranıyor, saygılıdır, beni seviyor mutluyum” dedi.

Kendisinden önce 11 evliliğinin olduğunu bilmediğini belirten Kadriye hanım utanarak “ maşallah bu ölmez beni de öldürür. Turp gibi ” deyince Hüseyin dede, “Yok artık bıktım artık, doydum artık” diyerek Kadriye hanımın son olduğunu belirtti.

Gençlere de evlenmeleri konusunda tavsiyede bulunan Hüseyin Dere “koşan tavşan aç kalmaz. Çıksınlar nasiplerini arasınlar” dedi. 12 evlilik geçiren Hüseyin dede, “kadınlara hep iyi davransınlar onları öpsün koklasınlar, kadınlar evin direğidir” diyerek gençlere de nasihat etmeyi ihmal etmedi.Hoşlandığı kadın tipini de tarif etmeyi ihmal etmeyen Hüseyin dede, kendisinin kilolu kadınlardan hoşlandığını ve evlendiği kadın eğer zayıf ise onun kilo alması için iyi beslediğini söyledi.

Köylüler ise “Hüseyin dede köyün neşe kaynağı, fakat evli olmayınca çok mutsuz oluyor, onun için biz köy halkı da Hüseyin dedeyi bekar bırakmamak için seferber oluyoruz. Zaten bekar kalınca başımızın etini yiyor “ bana eş bulun” diye bizde buluyoruz oda kurtuluyor “ dediler.

Kaynak : haber7
__________________
İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz...
YukseLL isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 19-11-2007, 09:01 PM   #2
Super Aktif
 
sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Yaş: 20
Mesajlar: 3.155
Blog Mesajları: 5
Cinsiyet:
Rep Gücü: 88 Rep: 8369
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: 80'lik dedeye eş dayanmıyor

Köylüler ise “Hüseyin dede köyün neşe kaynağı, fakat evli olmayınca çok mutsuz oluyor, onun için biz köy halkı da Hüseyin dedeyi bekar bırakmamak için seferber oluyoruz. Zaten bekar kalınca başımızın etini yiyor “ bana eş bulun” diye bizde buluyoruz oda kurtuluyor “ dediler.



valla bizim orda genelde bu dede gibi tiplere 60sinden sonra kudurmuş deniyor
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
70 lik ninenin 80 lik dedeye kırkınlığı keçi kız Kadınlar Kulübü 8 02-11-2007 04:32 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:26 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO