![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Ağaç insan" başlıklı konu görüntüleniyor, "Endonezyalı balıkçı Dede, yakalandığı bir hastalığın ardından 'Ağaç adam'a dönüştü. Siğillerin zamanla büyümesiyle vücudunda ağaç kökleri gibi uzantılar oluşan Endonezyalı balıkçı, önce işini daha sonra eşini kaybetti. Kocasının bu halinden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye | Endonezyalı balıkçı Dede, yakalandığı bir hastalığın ardından 'Ağaç adam'a dönüştü. Siğillerin zamanla büyümesiyle vücudunda ağaç kökleri gibi uzantılar oluşan Endonezyalı balıkçı, önce işini daha sonra eşini kaybetti. Kocasının bu halinden şikayetçi olan kadın, iki çoçuğunu da geride bırakarak evi terk etti. Hastalığının sürekli ilermesi üzerine çaresizlik içinde ölümü bekleyen Dede'ye ABD'den yardım eli uzandı. Amerikalı dermatoloji uzmanı Anthony Gaspari Endonezya'ya gelerek gerekli testleri yaptıktan sonra A vitamini tedavisiyle sorunun çözübileceğini açıkladı. Hayatında hiç böyle bir hastalıkla karşılaşmadığını dile getiren Gaspari, Dede'nin bir kaç ay içinde eski haline dönebileceği müjdesini verdi. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağaç insan AYYY GERÇEK Mİ BU İNANAMIYORUM ÇOK ÜRPERTİCİ VE ÜZÜCÜ ALLAH YARDIMCISI OLSUN... |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağaç insan Evet çok üzücü bir durum Allah sabır versin.. Bende radyoda duyunca inanamaştım ama resimleri görünce çok üzüldüm..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Ağaç insan İğrenç ötesi...Umarım başka kimsenin başına gelmez....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |