![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Dünyanın En Ünlü Yamyamları" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Dünyanın En Ünlü Yamyamları bunların akıllı insanlar olduğunu söyleyemeyizki.deli işte başka ne denebilirki. kadının zerafeti kalbinin lezzetinde bile farklı:aklımda kalana bak,bu cümleyi bir şiirde kullansan süper olmuş derler. doğangüneş enteresan konular bulmaktaki hızına yetişmek mümkünsüz.ama güzel oluyo yazmaya devam et.teşekkürler paylaşım için. |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Dünyanın En Ünlü Yamyamları Her birinin akli dengesinin yerinde olmadığı kesin.Bunlara sapık gözüyle bakmak yerine, hasta ruhlu insanlar olarak kabul etmek gerekir.Ben bilim adamı olsaydım, idam edilmeden, bu tür insanların neden bu tür eylemlere katıldığını araştırır ve tedavilerinin mümkün olup olmadığını araştırırdım.Normal bir zihne sahip olmadıkları için, normal bir insanmış gibi cezalandırılmalarınıda pek kabul edemiyorum açıkçası...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |