![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "seri katiller" başlıklı konu görüntüleniyor, "bildiğiniz üzere dünyada olduğu gibi türkiyedede seri katiller üremeye başladı,biraz düşündüm bu seri katiller üzerine yapılmış çokça filmde var.kimileri gerçek hayattan alıntı hikayelerdi bu filmlerin.dikkatimi çeken konu her seri katilin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | bildiğiniz üzere dünyada olduğu gibi türkiyedede seri katiller üremeye başladı,biraz düşündüm bu seri katiller üzerine yapılmış çokça filmde var.kimileri gerçek hayattan alıntı hikayelerdi bu filmlerin.dikkatimi çeken konu her seri katilin karizma,duyduğunda insana korku veren bir ismi var ,ve ayrı bir öldürme tarzları.her seri katil kurbanlarını hep aynı şekilde öldürüyor. ve soruyorum size: siz eğer bir seri katil olsaydınız isminizin yani gazetelerde,tvde,insanlar arasında isminizin ne olmasını isterdiniz? ve kurbanlarınızı hep hangi şekilde öldürürdünüz?saygılar cevabım yok demeyin herkezin bir cevabı vardır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cevaplayın Hmm , eğer serikatil olacak olsaydım muhetemelen çok titiz çalışır ve farklı bir yol izlerdim ; mesela öldürdükten sonra işaret olarak bir yerlerini özellikle de dillerini kesebilirdim :)) Tercihen de kaynanaları öldürürdüm sanırım :) Öyle bir soru sordunuz ki , içimdeki hastalıklı yanım bir anda dışarı çıktı :) |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: cevaplayın Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |