![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Pardon! yanlışlıkla göğüslerinizi aldık:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ABD'de bir kadının iki göğsü alındıktan sonra meme kanseri olmadığı anlaşıldı. Ameliyatı yapan doktorun yok yere iki göğsünü de aldığını söyleyen 35 yaşındaki Darrie Eason, ABC televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bana ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pardon! yanlışlıkla göğüslerinizi aldık:) ABD'de bir kadının iki göğsü alındıktan sonra meme kanseri olmadığı anlaşıldı. Ameliyatı yapan doktorun yok yere iki göğsünü de aldığını söyleyen 35 yaşındaki Darrie Eason, ABC televizyonuna yaptığı açıklamada, "Bana meme kanseri değilsiniz, bu hastalığa hiç yakalanmamışsınız dedi" diye konuştu. Amerikan basını, hataya laboratuvar teknisyeninin neden olduğunu, doktorların Eason'a ait olmayan biyopsi sonuçlarını inceleyerek ameliyata karar verdiğini bildirdi. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: trabzon Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Pardon! yanlışlıkla göğüslerinizi aldık:) bu yanlışlıkları hep yapıyo doktorla az da olsa benmde kuzenim gögüs kanseriydi önce iyidi ama sonra bütün vücuduna yayıldı kanser yanlış tedavi yaptılar kuzenimi ve şuanda toprağın altında yatıyo bunlara izin vermemk lazım şikayet etmek lazım ama nereye kadar mahkemeye veriyom yıllarca devam ediyo ![]() |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Pardon! yanlışlıkla göğüslerinizi aldık:) YAA BÖYLE BİR ŞEYİN YANLIŞI OLUR MU ? ![]() göğüs kanseri ciddi bir hastalıktır.bütün araştırmalar yapılmadan bötle bir sonuca vamak çok yanlış böyle yapan doktorları kınıyorum
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | |