![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Hakim'i güldüren savunma :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "SAMSUN Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şubesi ekipleri tarafından 3 ay önce 4 eve eş zamanlı yapılan fuhuş operasyonunda yakalanan ve tutuklanarak cezaevine konulan Köksal Doğan (), eskiden yabancı uyruklu kadınları para ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SAMSUN Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şubesi ekipleri tarafından 3 ay önce 4 eve eş zamanlı yapılan fuhuş operasyonunda yakalanan ve tutuklanarak cezaevine konulan Köksal Doğan (), eskiden yabancı uyruklu kadınları para karşılığı pazarladığını belirterek, “Ancak Bu işi bıraktım. Benim eşim bile yabancı uyruklu. Evlerde yakalanan kadınlar, eşimin arkadaşları. Ben onlara fuhuş yaptırmıyordum. Onları müslüman yapmak için uğraşıyordum' dedi. Duruşmada dinlenen tanıklar ise, sanıktan para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için yabancı uyruklu kadın aldıklarını söyledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, 3 ay önce bir ihbar üzerine, il genelinde 4 ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Gürcistan, Moldovya ve Ukrayna uyruklu 6 kadına zorla fuhuş yaptırdıkları ve insan ticareti yaptıkları ileri sürülen Köksal Doğan, yabancı uyruklu eşi L.P. (28) ve arkadaşı N.K. (46) polis tarafından gözaltına alındı. ‘İnsan ticareti yapmak’, ‘Zorla fuhuş yaptırarak maddi menfaat sağlamak’ suçlarından adli makamlara sevk edilen 3 sanıktan Köksal Doğan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer iki zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. “SATMIYORDUM, MÜSLÜMAN YAPMAYA UĞRAŞIYORDUM' Samsun 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Köksal Doğan, yaptığı savunmasında iddiaları kabul etmedi. Doğan, “7- 8 yıl önce bu işi yapıyordum. Ancak bıraktım. 2 çocuğum var. İkisi de okuyor. Benim eşim yabancı uyruklu. Bu kadınlar eşime misafirliğe gelen insanlar. 4 yıldır ben bu insanları müslüman yapmak için uğraşıyorum. Eşimi Türk vatandaşı yapamadım. Ben bu kadınları fuhuşa zorladıysam Allah benim canımı alsın' diye yalvararak tahliyesini istedi.Ancak duruşmada dinlenen tanıklar, Köksal Doğan’dan cinsel ilişkiye girmek için istedikleri zaman yabancı uyruklu kadın aldıklarını ve bunun karşılığında kadına para verdiklerini belirterek, “Kadınlar da aldıkları paranın yarısını Köksal’a verdiklerini söylemişti' diye ifade verdi. Mahkeme, sınırdışı edilen yabancı uyruklu kadınların dinlenmesi için duruşmayı ertelerken, Doğan’ın tahliye talebini kabul etmedi.
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |