![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !!" başlıklı konu görüntüleniyor, "resimle ilgili açıklama evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. bu resim yüzünden kimler intihar eder 1) şizofrenler 2) çok hassas olanlar 3) depresyonda olanlar intihar etmelerinin nedenleri 1) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !! ![]() resimle ilgili açıklama evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. bu resim yüzünden kimler intihar eder 1) şizofrenler 2) çok hassas olanlar 3) depresyonda olanlar intihar etmelerinin nedenleri 1) resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk psikolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (tamamen rahatsızlıkları ndan dolayı) 2) resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri. 3) intihar: yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halüsinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir. ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyormuş .o yüzden taş kesiliyorlarmış .bu yüzden bir müzede bunun kafası ters duruyormuş(tersten bakınca etkilemiyormuş )
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !! çok güzel bir kız....ama senin için intihar edemem kusura bakma canım .:))) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !! Sevgili doğangüneş ben gerçekten merak ettim , kime aitmiş ki bu resim ya da nerden aldığının linkini verirsen açıkcası daha detaylı bilgi edinmek istiyorum . Merak ettim açıkcası . |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !! animasyon bir resim kızda güzel intahar ettirece kadar değil ama zaten edenlerde pisikolojisi bozuk olnlarmış.resime biraz dikkatli baktım baktıkça yakınlaşıyor sanki yada bana öyle geliyor.acaba bendedemi bi bozukluk var. allahım intahar etmek istiyorum:)) |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu Resme Bakanlar Ölüyor.. (Korkunç.!) ben şimdi ölümüyüm arkadaşlar resme baktım ![]() ![]() biri beni kurtarsın ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu Resme Bakanlar Ölüyor.. (Korkunç.!) Hala yaşıyorum demek ki yok böyle bir şey...:) |
| | |
| | #7 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu Resme Bakanlar Ölüyor.. (Korkunç.!) alıntı gördüğünüz gibi bu resmin böyle bir hikayesi olduğundan bahsediliyor burada
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu Resme Bakanlar Ölüyor.. (Korkunç.!) |
| | |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: Aslen Mersin/Silifke'li olup Ankara'da oyuruyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 55 ![]() | Cevap: Bu Resme Bakanlar Ölüyor.. (Korkunç.!) Yok abi ben 15 dakika baktım yine birsey gormeden |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BU resme uzun süre bakan intihar ediyormuş !!!! sizofren olmadigim icin,cok hassas her zaman olmadigim icin ve depresyona sokacak biri hic olmadigi icin bu resme heleki bu bas agrisiyla baksamda birakin intihar etmeyi cok manasiz ama sirin bi kiz goruyorum...:)ayrica neden bi sirin kiz icin intihar edeyim ki ..:P olecek baska sebep mi yok ..:)..bu akilla bu cilginlikla ben daha cok yasarim..:P hadi efendim olen olsun...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |