FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > ilginç konular

Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !!

EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !!" başlıklı konu görüntüleniyor, "resimle ilgili açıklama evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. bu resim yüzünden kimler intihar eder 1) şizofrenler 2) çok hassas olanlar 3) depresyonda olanlar intihar etmelerinin nedenleri 1) ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-10-2007, 01:54 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !!

resimle ilgili açıklama

evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.

bu resim yüzünden kimler intihar eder

1) şizofrenler
2) çok hassas olanlar
3) depresyonda olanlar

intihar etmelerinin nedenleri

1) resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk psikolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (tamamen rahatsızlıkları ndan dolayı)

2) resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) intihar: yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halüsinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyormuş .o yüzden taş kesiliyorlarmış .bu yüzden bir müzede bunun kafası ters duruyormuş(tersten bakınca etkilemiyormuş )

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 16-10-2007, 05:23 PM   #2
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder
Cevap: Bu Resim ıntihar Ettiriyormuş !!

çok güzel bir kız....ama senin için intihar edemem kusura bakma canım .:)))
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 16-10-2007, 05:33 PM   #3
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Sevgili doğangüneş ben gerçekten merak ettim , kime aitmiş ki bu resim ya da nerden aldığının linkini verirsen açıkcası daha detaylı bilgi edinmek istiyorum . Merak ettim açıkcası .
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-10-2007, 05:12 PM   #4
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

animasyon bir resim kızda güzel intahar ettirece kadar değil ama zaten edenlerde pisikolojisi bozuk olnlarmış.resime biraz dikkatli baktım baktıkça yakınlaşıyor sanki yada bana öyle geliyor.acaba bendedemi bi bozukluk var. allahım intahar etmek istiyorum:))
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-04-2008, 11:36 PM   #5
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
Cevap: Bu Resme Bakanlar Ölüyor.. (Korkunç.!)

ben şimdi ölümüyüm arkadaşlar resme baktım

biri beni kurtarsın
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-04-2008, 11:50 PM   #6
Banned

İNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyor

Hala yaşıyorum demek ki yok böyle bir şey...:)
İNCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-04-2008, 11:45 AM   #7
Altın Üye (nisan 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

Alıntı:
İNCİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hala yaşıyorum demek ki yok böyle bir şey...:)

alıntı gördüğünüz gibi bu resmin böyle bir hikayesi olduğundan bahsediliyor burada
Alt 15-04-2008, 11:57 AM   #8
Yeni Uye

samedi765 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

samedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taş

Alıntı:
blueice´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alıntı gördüğünüz gibi bu resmin böyle bir hikayesi olduğundan bahsediliyor burada
Sizi bilmem ama ben bu kıza bakınca aşık oldum ona. Harhalde ondan ölüyorlar.
Ne demiş şahir ölürüm ölürüm ben senin ugruna ölürüm
samedi765 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-04-2008, 06:13 PM   #9
Banned
Kafana kepten başka birşey takma

nogay1910 will become famous soon enough

Yok abi ben 15 dakika baktım yine birsey gormeden
nogay1910 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-06-2008, 04:10 AM   #10
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alo! kadinlara inanma...bir dost :)

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor
Cevap: BU resme uzun süre bakan intihar ediyormuş !!!!

sizofren olmadigim icin,cok hassas her zaman olmadigim icin ve depresyona sokacak biri hic olmadigi icin bu resme heleki bu bas agrisiyla baksamda birakin intihar etmeyi cok manasiz ama sirin bi kiz goruyorum...:)ayrica neden bi sirin kiz icin intihar edeyim ki ..:P olecek baska sebep mi yok ..:)..bu akilla bu cilginlikla ben daha cok yasarim..:P hadi efendim olen olsun...

Seçenekler
Stil