![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "İlginç Öğretmen alımı çagrısı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, ücretli öğretmen alımını duyurmak için belediye hoparlöründen anons yaptırıyor. Viranşehir Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan son ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, ücretli öğretmen alımını duyurmak için belediye hoparlöründen anons yaptırıyor. Viranşehir Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan son atamalarla ilçedeki öğretmen sayısının 700'e ulaştığını belirtti. Halen öğretmen açığı bulunduğunu söyleyen Sağır, yaklaşık 150 sınıf öğretmenine ihtiyaçları olduğunu bildirdi. Öğretmen açığının Milli Eğitim Bakanlığının öngördüğü şekliyle, ek ders ücreti karşılığında görevlendirme yapılarak giderilmeye çalışıldığını ifade eden Sağır, vatandaşlara daha çabuk ulaşılması, herkesin duymasının sağlanması ve sonradan yanlış anlaşılmaya meydan verilmemesi amacıyla belediye hoparlöründen öğretmen alınacağının anons edildiğini kaydetti. Yaklaşık 1 haftadır anons yapıldığını ifade eden Sağır, ''Anonslar sayesinde şimdiye kadar yaklaşık 100 kişi ücretli öğretmenliğe başvurdu. Bir kısmı göreve başladı. Daha çok eğitim fakülteleri veya dört yıllık fakülte mezunlarını alıyoruz. Öğretmenleri, sınıf öğretmeni olarak genelde köylerde görevlendireceğiz. Ücretli öğretmenliğe başvurular bugün sona erdi'' dedi. aa
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlginç Öğretmen alımı çagrısı Alıntı:
bu durumada sonunda geldik yanii o kadar öğretmen açığımız var ama elde bişey yok yazıklar olsun diyorum başka bişeyde demiyorum
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |