![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>>" başlıklı konu görüntüleniyor, "Resimdeki görmüş olduğnuz bu yüzük sayesinde artık yıldönümünü unutma diye birşey kalamayacak ... Nedenmi ? Gelin hemen anlatayım .. Bu görmüş olduğunuz yüzük içerisine yerleştirilen bir çip sayesinde siz o ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> ![]() Resimdeki görmüş olduğnuz bu yüzük sayesinde artık yıldönümünü unutma diye birşey kalamayacak ... Nedenmi ? Gelin hemen anlatayım .. Bu görmüş olduğunuz yüzük içerisine yerleştirilen bir çip sayesinde siz o tarihe geldiğinde parmağınıza 10sn boyunca yaklaşık 120F(48ºC) lık ısı verecek ve bunu her saatte tekrar edecek.. Tüm bunları hatırlatır ama size bir koşul koyuluyor .. Yüzüğü parmağınızdan asla çıkartmayacaksınız ... Zaten çıkartırsanız önce karınızın hışmına uğrayacağınız için tavsiye edilmez. Artık karınızın şu günü unuttun, bu günü unuttun dırdırından kurtulacaksınız... Fiyatı 50 Dolar civarı diye okudum bir yerde ama henüz satışı yok ! Yakında olur ama rahat olun !
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> Gercekten ilginç, Ama bence erkeklerin degil bayanların gözü aydın Su günü unuttum bu günü unuttum diye ozel günleri hediye almadan atlatıyorduk, ya simdi? unuttum dan baska care bulmak lazım:) |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> bence bu özel günler saçma insan evli oldugunu tek bir gündemi hatırlayacak ?yok bulusma yıldönümü yok evlenme yıldönümü,ilk tanıştıgımız an ,ilk bakıştıgımız an,ilk seni seviyorum dediğin an ooo bu böyle uzuyor gidiyor bence çok saçma geliyor yıldönümleri ![]() |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> Teşekkürler paylaşım için, ben evliyim ama Allahtan eşiminde beni yeteri kadar tanıması nedeniyle parmağıma yüzük takamıyorum, koluma saat takamıyorum, herhangi bir takı takamıyorum beni sıkıyor bu tür şeyler, elimde cep telefonunu 1-2 dakikadan fazla tutmam mesela. Ben bu sebeple önerinizi kullanma şansına sahip değilim. Ama eşimle anlaştık o bana rehberlik yapıyor. |
| | |
| | #5 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> Alıntı:
erkekler evlenmeden önce gözlerini dört açar,evlendikten sonra yarısını kaparlar...
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> eğer eşim gerçekten unutacaksa o yüzüğün hatırlatmasını hiç istemem |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> benım demek ıstedıgım farklı bırseydı sagdece yıldönumlerı bana saçma gelıyor bi erkek karısına sagdece yıldönümündemi elinde bir gülle gitmeli bu heralde mutlu eder kadınları.Bana görede bu saçma bütün yıl boyunca tek güzel bi kelime etmez bi gün bile elinde çiçekle gitmez yılda sagdece bir gün seni seiyorum demesi mutlumu ediyor şimdi kadınları? |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Almanya/NRW Yaş: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> her erkege kesinlikle lazim |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> vaybe ne yüzük ama almak lazım hemen bir tane
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkekler için binyılın buluşu ! Hepiniz bana çok teşeşkkür edeceksiniz...!=>> harika ya:D erkeklerin bi kısmının gerçekten böyle bir bilimsel desteğe ihtiyacı vardı:D:D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |