![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "YORUMSUZ +16" başlıklı konu görüntüleniyor, "NOT:zevk meselesi diycem diyemiyorum.yorum yapamadım,başlık bile atamadım......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YORUMSUZ +16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT:zevk meselesi diycem diyemiyorum.yorum yapamadım,başlık bile atamadım...
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Gaziantep
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: YORUMSUZ +16 anlamıyorum ben bu insanları insan kendine işkence çektirmek için bu kadar mı uğraşır.......!!!!
__________________ SEE YOU IN THE SKY...! |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 155 Rep: 15255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: YORUMSUZ +16 inan bende anlamıyorum.acı hissetmiyorlarmı acaba?? |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Re: YORUMSUZ +16 bunlar ne ki!!!acı hissetmek.bende öyle görüntüler varki dehşet mesela adam yanağına çim makası sokmuş hemde 2 tane....
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: İzmir / İstanbul Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Re: YORUMSUZ +16 Allah akıl fıkır versın.... |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 155 Rep: 15255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: YORUMSUZ +16 bencede değişik bir fantazi.bilinçli düşündüklerini sanmıyorum. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: turkiyeliyim ama irakta aysiyorum Yaş: 38
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | saygi birakin insanlar istedigi gibi yasasin pearsing taktirmak isteyen taktirsin herkes nasil mutluysa oyle yasasin elestrimeyelim bos isler bunlar |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 155 Rep: 15255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: YORUMSUZ +16 eleştirmeyelim derken bile eleştiriyosun tuhaf paylaşım yapıyoruz burda alalalala |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Re: YORUMSUZ +16 valla bence bu kadar uğraşmaya güzel olmamış madem bir işe kalkıştın o zaman daha güzel bir şey yaptırsaydı..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: YORUMSUZ +16 aaaaaa oonlar ne öyle beeeeee..........manyakmı bu abiler ..ablalar....açıkta bi delik kaldımı acaba.. hani varsa onuda biz tıkayalım.::::: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |