![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Y.S.YOK 2 :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "yaratıcılıkta sınır yok 2 "çalıntı değil alıntı" ama ben son resmi anlamadım:(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaratıcılıkta sınır yok 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "çalıntı değil alıntı" ama ben son resmi anlamadım:(
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) Konu efelenen tarafından (01-07-2007 Saat 08:41 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Y.S.YOK 2 :) Çok hoş göz zevkimizi aldık. Emeğinize sağlık. Alıntı resimlerinizden sonuncusunun dünyanın (arzın) kazma-kürekle delindiğini ve lavların dışarı aktığını resmettiklerini sanıyorum. Yanardağdan esinlenmiş olabilir mi? |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Y.S.YOK 2 :) bakıyorum bakıyorum bişey anlamıyorum.belki siz anlarsınız diye ekledim.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Y.S.YOK 2 :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | |