![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "FRANSA'NIN SEMBOLÜ!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fransa'nın sembolü neden horozdur biliyor musunuz? Geçen gün bir Fransız müşterimle sözde "Ermeni Soykırımı" yasası ile ilgili konuşurken ona sunu söyledim : "Anlamadığım bir sey var : Biz kimsenin isine ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FRANSA'NIN SEMBOLÜ!!! Fransa'nın sembolü neden horozdur biliyor musunuz? Geçen gün bir Fransız müşterimle sözde "Ermeni Soykırımı" yasası ile ilgili konuşurken ona sunu söyledim : "Anlamadığım bir sey var : Biz kimsenin isine karışmazken özellikle Avrupa ülkelerinde Türkiye hakkında kendi kendilerine kararlar almak gibi bir alışkanlık var. Üstelik siz Fransızlar Cezayir'de yaşadıklarınızı unutuyorsunuz, nasıl olup da bir numaralı demokrasi savunucusu olduğunuzu iddia ediyorsunuz anlamıyorum " Bunun üzerine müşterim sordu : " Fransa'nın sembolü neden horozdur biliyor musun?" "Neden? " dedim : Cevabi aynen şöyleydi - hiçbir kelimeyi değiştirmiyorum : "Kendi ayakları b.kun içindeyken şarkı söyleyen tek hayvan horozdur " da ondan. Sanırım durumu hiçbir cümle daha iyi özetleyemezdi.. Alıntıdır...
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FRANSA'NIN SEMBOLÜ!!! Bu paylaşımınız ve sorun (mesele) edilen bir konuyu sorgulama biçiminiz hoşuma gitti. Duyarlılığınız içinde ayrıca teşekkürler. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: FRANSA'NIN SEMBOLÜ!!! yazıma yorum yaptığın için ben teşekkür ederim.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |