![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "KEDİ TESTİ!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yerli bir otomobil üreticisi firmamızın üst düzey yetkilisi, Japonya'da otomobiller banttan çıkınca kedi testi adında bir testen geçtiğini duymuş. Japonya'da otomobiller bu testi geçerse satışa çıkıyormuş. Güya Japonlar tamamen biten ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KEDİ TESTİ!! Yerli bir otomobil üreticisi firmamızın üst düzey yetkilisi, Japonya'da otomobiller banttan çıkınca kedi testi adında bir testen geçtiğini duymuş. Japonya'da otomobiller bu testi geçerse satışa çıkıyormuş. Güya Japonlar tamamen biten otomobilin içine akşamdan bir kedi koyuyorlarmış. Gece boyu arabada kapalı kalan kedi, sabah geldiklerinde yaşıyorsa izolasyonda sorun var diye arabayı tekrar incelemeye alıyorlarmış. Kedi ölüyse otomobilin tamamen başarılı bir üretim olduğuna karar veriyorlarmış. Bu üst düzey yetkili kendi fabrikasında aynı testi uygulamaya karar vermiş. Bir kaç denemeden sonra kedi testi tam türk usulü olmuş. Kediyi akşamdan otomobile kilitliyorlarmış. Sabah geldiklerinde kedi hala arabadaysa, üretim başarılı diye karar veriyorlarmış. Kedi kaçıp gittiyse, arabayı tekrar üretim bandına geri dönderiyorlarmış. bu yazı alıntıdır.kimse üstüne alınmasın!!!
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) Konu efelenen tarafından (20-06-2007 Saat 10:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |