![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "NEDEN ACABA?" başlıklı konu görüntüleniyor, "neden gelinler ellerinde çiçek bulundurmak zorundalar? cevap bekliyorum?(daha çok beklermişim gibi bir his var içimde:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden gelinler ellerinde çiçek bulundurmak zorundalar? cevap bekliyorum?(daha çok beklermişim gibi bir his var içimde:)
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: NEDEN ACABA? Hemen yazayım sana cevabımı Düşünsenize güzel bembeyaz bir gelinlik içerisindesiniz ellerinizin boş mu yoksa ellerinizde bir demek gül mü olmasını istersiniz ayrıca bu zaten kalıplaşmış bir moda haline dönüşülmüş zaten ellerinde gül olmayan gelin ben evlenmem diye ağlıyor :))) Bence gelinliğe yakışıyor bütün gelinlerde olması lazım çiçek gelinliğin ir parçası diye düşünüyorum
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: NEDEN ACABA? hayır cevaplar bunlar değil.çok komiksin impex.damada geçmiş olsun ha:) zaten adam siyah giyiyor cenazeye gider gibi hakkaten aslında çiçek damada verilmeli.evet cevap bekliyorum...
| | |
| | #6 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: NEDEN ACABA? gelinin çiçek gibi narin ve eşşiz olmasından dolayı.damada ip ucu veriyor. ona iyi bak yoksa senin gibi kapkara olacak.düşünseler onlarda bizler gibi bembeyaz olabilirler |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: NEDEN ACABA? biliyorum ama belki başka bilen de vardır diye bekliyorum.
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: NEDEN ACABA? yeşil 35 düşün bir kere beyaz bir damat!!!piyanist gibi olur yaa.bazen görüyorum öyle damatlar,oofff çekilesi değil. ben en çok gelin arabamın önüne bebek oturtmadığıma üzülüyorum.bana çok nostalik geliyor.aslında koyacaksın şşöyle peluş bir ayı, atraksiyon olacak:)
| | |
| | #9 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: NEDEN ACABA? damatlık beyaz olsun diye değil. hayatları bizim gelinlik gibi bembeyaz ve temiz olsun diye arkadaşım. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |