![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Seri Katillerden İlginç Birkaç Söz..." başlıklı konu görüntüleniyor, ""Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır." John Christie "Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seri Katillerden İlginç Birkaç Söz... "Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır." John Christie "Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz." Charles Manson "Onları incitmek istemedim. Onları sadece öldürmek istedim." David Berkowitz "Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür." Edmund Kemper bu adamların psikolojisinin altında neler yattığı bilinemez ama bu adamları çözmek Pandoranın kutusundan bile zor........
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |