![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Kurdele bağlama teknikleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu örneklerle birçok şeyi süsleyebilirsiniz. Toka yapabilirsiniz, tşörtlerinize süs olabilir, çocuklarınızın giysilerini süsleyebilirsiniz, hediye paketi yaparken kullanabilirsiniz vs. vs. us.st11.yimg.com..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu örneklerle birçok şeyi süsleyebilirsiniz. Toka yapabilirsiniz, tşörtlerinize süs olabilir, çocuklarınızın giysilerini süsleyebilirsiniz, hediye paketi yaparken kullanabilirsiniz vs. vs. us.st11.yimg.com
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurdele bağlama teknikleri mersi canım ok bi denerim ben bunu:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurdele bağlama teknikleri genelde hanimlar bilir, bir gun misafirlik icin birsey kurdele gibi yapmak istedi hediye olarak.evde butun malzeme var. hanimi kurslara yollamistim.unutmus yapmayi. su kurdele baglama olayini, gunun birinde hanim bana sordu ""kurdele baglamayi hatirliyormusun "" herseyi bilen ben , bilemedim. iste bunu garip karsilayan bizim hanim. icin nasil bilmem diye , internette de google da kurdele aramaya basladim bulamadim.sirf bu yuzden bu yazdiginizi kisayol olarak sakladim, ve hanima yolladim tesekkurler |
| | |
| | #4 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurdele bağlama teknikleri Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |