FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > El Sanatları (hobi)

Kurdele bağlama teknikleri

Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Kurdele bağlama teknikleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu örneklerle birçok şeyi süsleyebilirsiniz. Toka yapabilirsiniz, tşörtlerinize süs olabilir, çocuklarınızın giysilerini süsleyebilirsiniz, hediye paketi yaparken kullanabilirsiniz vs. vs. us.st11.yimg.com..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-04-2008, 04:19 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat Kurdele bağlama teknikleri

Bu örneklerle birçok şeyi süsleyebilirsiniz.
Toka yapabilirsiniz, tşörtlerinize süs olabilir, çocuklarınızın giysilerini süsleyebilirsiniz, hediye paketi yaparken kullanabilirsiniz vs. vs.

us.st11.yimg.com

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 13-04-2008, 04:22 PM   #2
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: Kurdele bağlama teknikleri

mersi canım ok bi denerim ben bunu:)
Alt 12-06-2008, 11:13 PM   #3
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

genelde hanimlar bilir, bir gun misafirlik icin birsey kurdele gibi yapmak istedi hediye olarak.evde butun malzeme var. hanimi kurslara yollamistim.unutmus yapmayi.
su kurdele baglama olayini, gunun birinde hanim bana sordu ""kurdele baglamayi hatirliyormusun "" herseyi bilen ben , bilemedim. iste bunu garip karsilayan bizim hanim. icin nasil bilmem diye , internette de google da kurdele aramaya basladim bulamadim.

sirf bu yuzden bu yazdiginizi kisayol olarak sakladim, ve hanima yolladim
tesekkurler
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 13-06-2008, 12:00 AM   #4
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
orkuorkun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
genelde hanimlar bilir, bir gun misafirlik icin birsey kurdele gibi yapmak istedi hediye olarak.evde butun malzeme var. hanimi kurslara yollamistim.unutmus yapmayi.
su kurdele baglama olayini, gunun birinde hanim bana sordu ""kurdele baglamayi hatirliyormusun "" herseyi bilen ben , bilemedim. iste bunu garip karsilayan bizim hanim. icin nasil bilmem diye , internette de google da kurdele aramaya basladim bulamadim.

sirf bu yuzden bu yazdiginizi kisayol olarak sakladim, ve hanima yolladim
tesekkurler
Ne güzel işinize yaradıysa.Ben teşekkür ederim size okuyup,değerli yorumunuzu yazdığınız için..

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:53 PM .