![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Kibrit Çöpünden F1 Aracı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Michael Arndt adlı Alman, 6.5 yıl emek harcayarak 956 bin kibrit çöpünden F1 aracı yaptı. Formula 1 yarışlarının hayranı olan 40 yaşındaki Arndt, McLaren Mercedes’in benzeri aracı için 1.686 tüp ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kibrit Çöpünden F1 Aracı Michael Arndt adlı Alman, 6.5 yıl emek harcayarak 956 bin kibrit çöpünden F1 aracı yaptı. Formula 1 yarışlarının hayranı olan 40 yaşındaki Arndt, McLaren Mercedes’in benzeri aracı için 1.686 tüp yapışkan kullanmış. Yaklaşık 9 bin dolara mal olan araç taşıma kolaylığı açısından 45 parçaya bölünebiliyor. Daha önce de kibrit çöpünden tren, belediye binası yapan Arndt, “Bu arabayı yapmak çok zamanımı aldı. Ancak hiçbir zaman sabrımı kaybetmedim” dedi. ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kibrit Çöpünden F1 Aracı Muhteşem bir çalışma bence konu güzel emeğine sağlık
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kibrit Çöpünden F1 Aracı ben kendimi sabırlı zannederdim ...meğer sabırsızmışım ...ben hayatta yapamam .güzel çalışma paylaşım için teşekkürler |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kibrit Çöpünden F1 Aracı Gerçekten büyük sabır işi ve sanat eseri süper paylaşım eline sağlık canım... |
| | |
| | |