![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Kahve Üzerindeki Sanat" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kahve Üzerindeki Sanat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kahve Üzerindeki Sanat Güzel sanat, ben ikinci resimdeki kahveden sipariş vermek istiyorum, kendim için:) Beni istemeye geldiklerinde ben Türk kahvesi yerine son resimdeki kahveden yapsam nasıl olur acaba? Onun üstündeki resim yapımı daha kolay gibi görünüyorda:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kahve Üzerindeki Sanat Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kahve Üzerindeki Sanat Tuzu zaten mutlaka katmam lazım:) Tuzsuz olmaz:) Ama sonra vazgeçmesinler:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kahve Üzerindeki Sanat solemesı ayıp cok gusel kahve falına bakarım baktırmak ısteyen bneı bulsun gercı sartlarımın yerıne getırılmesı sartıyla bakıorum |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kahve Üzerindeki Sanat Çok güzeller bebeğim gerçekten bir sanat eseri bunlar ayrıca dağılmadan nasıl duruyorlar oda düşünülür yani emeğine sağlık......Arada güzin abla sayfasınada resim yükleyin kızlarım şiirlerim garip kaldı orada ben beceremiyorum sağolsun güneşim yüklüyor arada sizinde çorbada tuzunuz bulunsun hadi canlarım...... |
| | |
| | |