![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Dantelleri hiç böyle gördünüzmü?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Japonların marifetleri.. alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dantelleri hiç böyle gördünüzmü? ![]() ![]() ![]() ![]() Japonların marifetleri.. ![]() ![]() ![]() alıntı
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dantelleri hiç böyle gördünüzmü? Çok güzel bi paylaşım ellerine emeğine sağlık doğangüneşim:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dantelleri hiç böyle gördünüzmü? bende çok begendım teşekkurler |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dantelleri hiç böyle gördünüzmü? ben gördüm çocukken yapmıştım bu tür bir şey kolalayınca muhteşem oluyor sandığımda duruyor hala biri
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dantelleri hiç böyle gördünüzmü? Güzel yapmışlar:) Ben bakınca çok büyük bir marifet gibi geliyor, ben anlamadığım için dantel mantel:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dantelleri hiç böyle gördünüzmü? çok harika paylaşım güzel |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dantel |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |