![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Takı delisi :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir bayan arkadaşımın rahatsızlığından dolayı evden fazla çıkamayan bu kızın kendi yaptığı takıları. Tamam kardeşim sen evde kalmalısın baksana ekmeğini taş dan çıkaranlardansın. Kendine özel yaptığı takıları: Bunlar diğer takıları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Takı delisi :) Bir bayan arkadaşımın rahatsızlığından dolayı evden fazla çıkamayan bu kızın kendi yaptığı takıları. Tamam kardeşim sen evde kalmalısın baksana ekmeğini taş dan çıkaranlardansın. Kendine özel yaptığı takıları: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar diğer takıları hediye ve satın aldıkları: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takıların devamı vaaaaaaaar.
__________________ Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Takı delisi :)
__________________ Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!! |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Takı delisi :) DEVAAAAAAAAAAM.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SON BİTTİ ![]()
| | |
| | #4 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Takı delisi :) Motordan sonra simdide taki delisimi oldun ama ben iclerinden en cok su uclu inciyi begendim iste benimde inci takintim var cesit cesit almama ragmen yinede vazgecemiyorum...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Takı delisi :) Hayır benim bi merakım yok bi arkadaşım motosiklet kazası geçirdi evde kaldığı süre içinde yaptığı takılar sizlerle paylaşmamı istedi sadece... teşekkürler..
| | |
| | #6 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Takı delisi :) Çok güzeller arkadaşının ellerine sağlık.Ne güzelde işlemiş hepsini,zevkliymiş ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Takı delisi :) Güzel yapmış, yaratıcı biri sanırım.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Takı delisi :) benim en çok hoşuma giden deniz kabuğu küpeleri bir kaç tane aldım ama tek sorun düştüğünde kırılması |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Takı delisi :) eline sağlık güzel olmuş satıyomusunuz acaba |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Takı delisi :) |
| | |
| | |