![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "motordelisi SGOR'un hobisi :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bunlarda benim vaz geçilmezim olmassa olmazlarım.. Hediye kabul edilir.. Hediye olarak verilmez....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() | motordelisi SGOR'un hobisi :) Bunlarda benim vaz geçilmezim olmassa olmazlarım.. Hediye kabul edilir.. Hediye olarak verilmez.. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: motordelisi SGOR'un hobisi :) ![]() ![]()
__________________ Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!! |
| | |
| | #3 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: motordelisi SGOR'un hobisi :) Cidden motor delisisin yani ama cok hos bir koleksiyon olmus ayrica heyecanli ve zevkli bir hobiye sahipsin emegine saglik paylasim icin tesekkurler...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: motordelisi SGOR'un hobisi :) Teşekkür ederim.. Maketlerimi çok seviyorum..
| | |
| | |