![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Karakalem Çalışmaları" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları ![]() ![]() ![]() ALINTI
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Büyülü bir ortam sanki çok güzel hepsi birbirinden harika çok teşekkürler birde benim resmimi çizen olsa..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #6 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Evet harika olur böyle bi becerimin olmasını isterdim doğrusu..
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Beceriylede çok alakası yok canım.İstemek önemli,azim önemli oda sende var anladığım kadarıyla o zaman resim kursuna git.Benim arkadaşım var şuan resim kursuna gidiyor ve çokta güzel karakalem resimleri çiziyor.Zaten önce karakalemle başlanıyor resime daha sonra yağlı boyaya geçiliyor.Birde bakmışın ressam olmuşun..becerim yok deyip geçme hemen kursa gitbakalım ...:Entusiasmado:
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları yıllar önce bende karakalem resim yapardım daha çok portreler vardı ama zaman insanı başka yönlere götürüyor bazen şimdi arada yine karalıyorum güzel bir resmi seyretmek te yapmak kadar zevkli.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Hımm.. anladım teşekkür ederim bende gördüğün azim için Konya da böyle bir kursdan haberdar değilim ama kursdan ziyade resimden anlayan bir arkdaşım olsa o dha iyi olurdu diyorum kursa gitmek gelmek bana zor kısmı gibi geliyor ama yine de teşekkürler tavsiyen için sağol.Eğer karakalem çalışan bir arkadaşınız varsa lütfen motorum ve benim resmimi yapsın ücreti karşılıgında..
| | |
| | |