![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Karakalem Çalışmaları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: egelim ´isimli üyeden Alıntı Hepside mükemmel resimler. Paylaşım için çoook teşekkür ederim... Ben teşekkür ederim yorumunuz için...:Entusiasmado:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Ben teşekkür ederim yorumunuz için...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Gene tuhaf :) Bir kutu görmüştüm düşteydi sanırım , içinde sırasıyla dizilmiş , tertipli düzenli duran kalemler ve silgi vardı. Güzel resimler çizenin eline sağlık. Bir karakalem resmimde benim olsun istemiştim sanırım o düşte ondan dolayı görülmüştü.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 138 ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Ya Helal olsun ya... Kolay değildir bu iş sanırım ama bir harikalar... walla diyecek bişey bulamıyorum çok güzel ya hayran kaldım yemin ederim... Benim resmimide çalışsan çok fazlamı olmuş olurum acaba... |
| | |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Hemen hemen hepsi harika. Bence çok kutsal bir yetenek. Sahiplerini kutlarım. doğan güneş'e de teşekkürler. |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları bnde girafik ögrencisiyim böle güzel karakalemler yapmaya çalışıyorm:) arkadaşımın resminide çizmiştm. cidden çok zevkli bi iş. resimler çok hoş... |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | ben resimleri niçin yükleyemiyorum arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ? |
| | |
| | #27 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Resmin uzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet secerek bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları çalışmaları çok beğendim |
| | |
| | #29 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 36 Rep: 3580 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Harika bayıldım bu çalışmalara paylaşım için çok teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |