![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Karakalem Çalışmaları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: blueice ´isimli üyeden Alıntı yıllar önce bende karakalem resim yapardım daha çok portreler vardı ama zaman insanı başka yönlere götürüyor bazen şimdi arada yine karalıyorum güzel bir resmi seyretmek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Alıntı:
Hepsi ayrı bigüzel hepsi ayrı bi emekten geçmiş,teşekkürler doğangüneş güzel bi paylaşım olmuş.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #14 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Alıntı:
(ressam)rica etsem yaparmısın resmimi tabi ücretiyle birlikte..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | |
| | |
| | #15 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Alıntı:
Beğenmene sevindim gülüm Ben teşekkür ederim.
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları tamam çok mutlu olurum nasıl yaparız hakkaten görüşürmüsün rica etsem tekrar cizdirttirebilirmisin..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #17 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Alıntı:
Ben samsundayım sen konyada arkadaşım nasıl olcak? hem yıllar oldu hocamı görmeyeli:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları sen hocanı buldugun an gerisi kolay bir resim internet aracılıgıyla gönderebilirim.. ama anlaşılan hocaya ulaşamıyoruz teşekkürler tekrar..
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları bende bir resim ekleyim.. Yamaha R1 Lara kalem çalışması..
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Karakalem Çalışmaları Hepside mükemmel resimler. Paylaşım için çoook teşekkür ederim... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |