![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Akvaryum+kapak+fon yapimi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Projenin ismi : Akvaryum+kapak+fon yapimi Projeyi yapan : Muzaffer Dündar Projenin toplam maliyeti : +-45 ytl Malzemelerin temin edilebileceği yerler : Elektrikçiler ve hırdavatçılar Proje 1 : Akvaryum Kullanılan malzemeler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akvaryum+kapak+fon yapimi Projenin ismi : Akvaryum+kapak+fon yapimi Projeyi yapan : Muzaffer Dündar Projenin toplam maliyeti : +-45 ytl Malzemelerin temin edilebileceği yerler : Elektrikçiler ve hırdavatçılar Proje 1 : Akvaryum Kullanılan malzemeler : 1-) Cam (yaklasik 10ytl) 2-) Akvaryum silikonu(7ytl) Projenin yapım aşamaları : Sitede akvaryum yapım aşamalarını gösteren DIY projeler olduğu için resim ve yorum eklemiyorum. Tek fark yan ve ön camları yapıştırmadan önce alttan kuşakları yapıştırdım böylece yapması daha kolay oldu. Proje 2 : Akvaryum kapağı Kullanilan malzemeler: 1-) L*****nt parke 2-) Çivi (10ykr) 3-) Kalas (bedava) 4-) Silikon (Proje 1'den kalma) 5-) Florasan (45 cm mutfak için olanlardan 9ytl) Projenin yapım aşamaları: Yaparken fotoğraf çekmeyi unuttum. parkeleri akvaryum boyutuna göre kesip daha önceden hazırladığımız kalasa çakıyoruz. ![]() ![]() ![]() Proje 3: Fon Kullanilan malzemeler: 1-) Strafor(1,5ytl) 2-) Fugapool 2900 derz 5kg(10 ytl) 3-) Su bazli derz renklendirici(2.5 ytl) - tonlamalar icin sulu boya kullanabilirsiniz tabi derzle karıştırarak. Projenin Yapım aşamaları : Straforu akvaryumunuzun ölçüsünde kesip hayal gücünüzü çalıştırın. Ben Dreammakerin arkaplanlarından etkilenerek bergamadaki trojan tapınağının kalıntılarını yapmaya çalıştım. Arkadaki duvarda görebileceğiniz gibi bazı tuğlaları yerlerinden çıkartarak balıklar için yuvalar hazırladım. ![]() ![]() Yunan usulü gerçekçi ve yapımı kolay olması için, tek tek parçaları yapıp silikon ve kolonların ortasına kürdan yardımıyla birleştirdim. ![]() ![]() Fonun içindeki yuvalar her balık için yeterince büyüklükte düşünülmüştür. ![]() ![]() Fugapool derzle bir kat renklendirmeden kaplıyoruz. ![]() ![]() Fonun ve yuvaların boyanmış halleri. ![]() ![]() Tapınağın boyanmış ve akvaryumumuzun son halleri. Arka camı dışardan koyu bir şeyle kaplayacağım, bu haliyle yuvaların girişleri kötü gözüküyor. Herkese iyi projeler. alıntı..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |