![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Kırmızı Samanyolu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yıldızlar kutlama günlerine uygun süslerdir. Kırmızı yıldızlar topraktan yetişip bir Samanyolu oluşturuyor. Gerekli malzeme: Beyaz pamuklu kumaş (55 X 35 cm) Küçük bir saksıda yapraklı bir çiçek Kırmızı yıldızlar (hobi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Mesajlar: 9.314
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldızlar kutlama günlerine uygun süslerdir. Kırmızı yıldızlar topraktan yetişip bir Samanyolu oluşturuyor. Gerekli malzeme: Beyaz pamuklu kumaş (55 X 35 cm) Küçük bir saksıda yapraklı bir çiçek Kırmızı yıldızlar (hobi malzemesi satılan mağazalarda bulunuyor) İnce tel Nasıl Yapılır? Kumaşın bir kenarını dikip saksının üzerine gerin. Üst kısmını aşağı doğru kıvırın. Yıldızlara ince teli monte edin. Telli yıldızları çiçeğin içine yerleştirin. Öneri: Eğer yıldızları hazır olarak bulamıyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz. Kırmızı kartondan yıldız şekilleri kesin. İki yıldızı üst üstte yapıştırın. Bunu yaparken ortasına teli yerleştirmeyi unutmayın.
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Mesajlar: 276
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kırmızı Samanyolu Çiçekteki yıldızları göremedim doğangüneş ama yıldızlı kurabiyeler güzel görünüyor.Tşk. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kırmızı ve Boğalar | doğangüneş | Hayvanlar Alemi | 0 | 28-10-2007 11:45 PM |
| Bogalar kırmızı renge neden kızar? | EMRE | ilginç konular | 0 | 09-06-2007 12:45 PM |
| makarna tarifleri 2.bölüm | Affrodit | Damak Tadı (yemek tarifleri) | 0 | 14-03-2007 08:57 AM |
| Kırmızı biber kanserle savaşıyor | Bay X | Sağlık | 0 | 19-01-2007 11:20 PM |
| | |