FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > El Sanatları (hobi)

Dantel Modelleri

Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Dantel Modelleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Başlarken 15 zincir çekip birleştiriniz üzerine 35 tane dolgu yapıp 4 zincir çekip 7 tane dolgu yapınız bu şekilde 6 tane aralarına 2 zincir çekerek 7 er dolgular yapınız sonra ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-12-2007, 02:15 PM   #1
SUPER MODERATOR
 
doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sürünmek için yaratılanlar asla Uçamazlar...
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Nerden: istanbul
Yaş: 26
Mesajlar: 9.314
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet:
Rep Gücü: 632 Rep: 62178
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Dantel Modelleri



Başlarken 15 zincir çekip birleştiriniz üzerine 35 tane dolgu yapıp 4 zincir çekip 7 tane dolgu yapınız bu şekilde 6 tane aralarına 2 zincir çekerek 7 er dolgular yapınız sonra 7dolğunun üzerine 10 tane dolgu yapınız fakat aralarına 3zincir çekip 1tur atınız başa gelidiğinizde 12 dolgu yapınız 4 çekiniz diğer dolgunun başına batınız .bir tur atınız. Tekrar başa geldiğiniz de 14 dolgu yapınız 5 zincir çekip diğer dolgunun başına batınız. Tekrar başa geldiğiniz de 16 dolgu yapınız 6 zincir çekiniz diğer dolgunun başına batınız 1 tur atınız. Başa geldiğiz de dolgunun başına 5 zincir çekip başını dolamadan dolgunun ortasına batınız tekrar 5 zincir çekip sonuna batınız . 5 zincir çekip karenin ortasına batınız tekrar 5 zincir çekip bu şekilde 1 tur atınız bu şekilde 8 turu bitiriniz. Fakat karelerin her turu sayısını artırarak zincir çekip örünüz.
Motifi yaparken 10 zincir çekip birleştiriniz 20 dolgu yapınız dolgunun üzerine 12 kare yapınız. 12 karenin üzerine köşelere batmadan 2 şer zincir çekerek kareler yapınız 3 kare sayıp 4 kareye motifi birleştiriniz. Bu şekilde motifleri örüp birleştiriniz. Motif birleştirmesi bittikten sonra 10 zincir çekip 12 karenin üzerine köşelere batmadan aralarına 2 zincir çekip bir tur atınız. Yine 10 zincir çekip aralarına 2 zincir çekerek bir tur daha atınız. Tekrar 10 zincir çekip aralaına 3 zincir çekip bir tur daha atınız . son bölüm de tekrar 10 zincir çekip 4 zincir çekerek kareler yapıp bir tur atınız. Modelimiz bitti.
Ördek sırada şimdiJ

10 zincir çekiniz gövdesine uçtan kafasına kadar sık iğne yapınız(çoğaltarak. ) boyun kısımına gelindiğinde eksiltmeler bitecek tabii ki yuvarlak şekilde boyun yapınız boynuna gelindiğinde ise çoğaltarak kafa yapıp bırakınız.
Daha sonra renkli bir iple gagasını ve gözlerini işleme yapınız. Tekrar kanatlarını yaparken iple yeniden batıp sık iğneler yapıp büyüklü küçüklü kanatlar yapınız. İçine elyaf doldurunuz ve kolalayınız. Kolalarken limon ve şekerle kolalayınız. Kolay gelsin.















__________________
Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler...
doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Herşey Yarı Fiyatına..
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
2008 Gelinlik Modelleri doğangüneş Evlilik 7 09-09-2008 11:47 PM
Lamborghini Tarihi ve Modelleri ErDaLL Otomobil 25 25-11-2007 02:27 AM
Lazer TV modelleri 2008’de raflarda olacak ErDaLL Teknoloji 0 20-11-2007 01:52 PM
Porsche Tarihi ve Modelleri ErDaLL Otomobil 14 04-11-2007 01:38 PM
Atom Modelleri doğangüneş Fizik 0 05-06-2007 02:32 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:45 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO