![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Şık Kürdanlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şık Kürdanlar Bende de mavi nazarboncuklu ve sarı güllü olan var :)) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şık Kürdanlar ay bukadar zahmete ne gerek var,alttarafı dişini karıştırıp atcan..:biggrin:
__________________ melek |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şık Kürdanlar aa öyle deme sende skurt baksana ne kadar şıklar.. Özellikle son resim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şık Kürdanlar ayol su kız milleti yok mu alemiz hakkaten:)
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şık Kürdanlar Ama şimdi bir düşün kalabalık ve çok sevdiğin insanlardan oluşan misafirler geldi davat harika olmalı herşey mükkemmel hazırlanmış şimdi masa örtüsünün rengi, tabakların rengi falan filan hepsi uyum içersinde iken bu kürdanlar o sofraya nasıl bir şıklık katar ama değil mi:)):))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şık Kürdanlar zevk meselesi ama ben uğraşmam..bazısında takıntıdır ya evinin her yeri incik boncuk:)ben gelemem öyle..sade şıklığı tercih ederim..zevkler ve renkler tartısılmaz tabi..uğraşanıda hevesinden ötürü tebrik ederim..
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şık Kürdanlar Sevgili skurt , kürdan sadece diş için midir :) Mesela sosis tava yaptın ya da kanepe hazırladın , onairci arkadaşımın dediği gibi davette daha da şık görünmesi için kullanmaz mısın bunları ? Biz kadınlar , estetiğe daha düşkün olduğumuzdan sanırım , pek hoşlanırız bundan :) |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Şık Kürdanlar bencede çok şıklar patates kızartması sosis gibi servislerde kullanıldımı çok şirin durur ki sadece görüntü deil kürdanı tutmaktada kolaylık sağlar bunlara sahipseniz zaten evdede normal kürdan bulundurursunuz sadece özel günler için farklı bir görüntü sağlar ;) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |