![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi El Sanatları (hobi) forumu içinde "Kitap Okuma" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar, Herkes burada bir kitap önerse ve ona göre bizlerde o kitaplardan birini seçip okusak fena mı olur. Mesela ben Tolstoy'dan " DİRİLİŞ " isimli kitabı öneririm. Katılmak isteyen arkadaşlar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Kitap Okuma Arkadaşlar, Herkes burada bir kitap önerse ve ona göre bizlerde o kitaplardan birini seçip okusak fena mı olur. Mesela ben Tolstoy'dan " DİRİLİŞ " isimli kitabı öneririm. Katılmak isteyen arkadaşlar devamını getirebilir |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Misafir..
| Cevap: Kitap Okuma maxim gorki özgürlük august bedel hz.muhammed ve arap-islam kültürü dönemi robin sharma aile bilgeliği |
|
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Kitap Okuma bende victor hugo nun sefillerini öneririm çok güzel bir roman okumanızı tavsiye ederim |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: çankaya Yaş: 31
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Kitap Okuma bende ahmet altan'dan aldatmak adlı kitabı tavsiye ediyorum |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Kitap Okuma ayrıca ahmet günbay yıldızın romanlarınıda önerebilirim |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kitap Okuma Ahmet Günbay Yıldız'dan yaklaşık 5 - 6 tane roman okumuşluğum vardır. Ben de mesela arkadaşlar Aleksander Puşkin öneririm ve Türk tarihini seven varsa Yılmaz Boyunağa |
| | |
| | #7 |
| Misafir..
| Cevap: Kitap Okuma çok eski bir kitap ama felsefe meraklıları mutlaka sofinin dünyasını okumalı bende derin izler bıraktı |
|
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kitap Okuma ırvın d.yalom dan divan.ben seviyorum bu yazarın kitaplarını öneririm akıcı..psikiyatrist ve hastalarının arasındaki dialogları anlatıyor. |
| | |
| | #9 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kitap Okuma dostoyevski suç ve ceza en beğendiğim romanlar arasında. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kitap Okuma [font="Comic Sans MS"]ben de anthony robbins'in içindeki devi uyandır kitabını tavsiye ederim... okudukça kendinize bişeyler katacağınıza eminim.[/FONT
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |