![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Astronomi forumu içinde "ZamanıDondurma imkanı var mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "zamanı durdurabilir miyiz Günümüz elektroniğine bakılırsa belki 200 yıl öncesinden biri bugünleri görseydi ne kadar şaşırırdı. Peki biz 200 yıl sonra olucaklara ne kadar şaşırıcaz? Ne gibi yenilikler beklemekte acaba ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ZamanıDondurma imkanı var mı? zamanı durdurabilir miyiz Günümüz elektroniğine bakılırsa belki 200 yıl öncesinden biri bugünleri görseydi ne kadar şaşırırdı. Peki biz 200 yıl sonra olucaklara ne kadar şaşırıcaz? Ne gibi yenilikler beklemekte acaba bizi? En önemliside teknoloji bu hızla ilerlerken Gerçekten zaman durdurulabilir mi? (günümüzde ya da gelecekte) böyle bir soru sorulsa siz ne dersiniz böyle birşey olabilir mi ??? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? Alıntı:
zamanı durdursak iyi olurdu .ben zamanı durdururum uyurum uyanırım sonra kaldığım yerden devam ederim hehe 1 sn de 6 saat uyku | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? Valla zamanı durdurabilme şansım olsa idi sevdiğiminin yanına gidip zamanı durdururdum hepte sevdiğimin yanında kalırdım artık diğer insanlar ne şekilde kalırdı bilemem:) İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? ozaman herseyin tadını çıkarır insanlar ondan fazla tadı olmas böyle güsel hersey tadında kalıyor 2 istiyor insanlar |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? peki , hepimiz aynı anda durdurursak zamanı ,ya çökerse |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? hehhe o zaman anlaşarak yapalım herkes en güzel anını belirlesin; 3 2 1 The End:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? Müdahale edip değiştirmeyeceğiz ki en güzel anları biraz daha uzun yaşaycağız:) İyi forumlar..
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? bıraz daha uzun yasamıycaz dondurduhumuzda sonsuza kadar yasıycaz mesala sevgılımızın gusel yesıl gozlerını sıyah yada kırmızı gormeye baslıyıp sıkılcaz |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? O zaman kaldığımız yerden devam ederiz hep o şekilde kalmayı bende istemem:) İyi forumlar..
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |