![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Astronomi forumu içinde "ZamanıDondurma imkanı var mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu durum güvenlik açıklarını aklıma getirdi .yeni çözümler üretmek gerekecek .yoksa bankaların halini düşünmek istemiyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? bu durum güvenlik açıklarını aklıma getirdi .yeni çözümler üretmek gerekecek .yoksa bankaların halini düşünmek istemiyorum |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? hehhe haklısın bu konuda:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? insan dogası geregi isteklerı sınırsız bı canlıdır ne olsa memnun olmaz ama sole bıse olmaz hosuna gıden bı zaman parcasını dondurcan sıklıınca dugmeye bascan yıne normal yasantına doncen |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? ya bu olmaz .düşünsene yolda yürüyorsun sevdiğinle.ordan biri zamanı durduruyor sevdiğinizi şapur şupur öpüyor ne olacak çapkınlara gün doğdu desene |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ZamanıDondurma imkanı var mı? uyanık olcan once sen durduncan zamanı unutmayın bısler kurtlar arasına kuzu olarak gonderıldık |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |