![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Astronomi forumu içinde "Ay'dan Dünya'nın doğuşu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Japon uzay ajansının (JAXA) Ay’ın yörüngesinde bulunan aracı "Kaguya", ilk kez özel bir kamerayla "Dünya’nın doğuşunu" yüksek çözünürlüklü biçimde görüntüledi. Diger fotograflar icin tıklayınız..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ay'dan Dünya'nın doğuşu Japon uzay ajansının (JAXA) Ay’ın yörüngesinde bulunan aracı "Kaguya", ilk kez özel bir kamerayla "Dünya’nın doğuşunu" yüksek çözünürlüklü biçimde görüntüledi. ![]() ![]() ![]() Diger fotograflar icin tıklayınız
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Ay'dan Dünya'nın doğuşu Dünyamız gibisi yok gerçekten.Her açıdan söylüyorum bunu.Ama kıymetini bilmiyoruz.Yıllar sonra aynı resim çeklirse, marsa benzer bir şey olursa hiç şaşmazdım.Kuru ve mavisiz....... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |