![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Bilim Teknik forumu içinde "İnsanlığa en faydalı icad hangisidir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar sizce İnsanlığa en faydalı icad hangisidir? Eğer yok birşey düşünmüyorum derseniz de size yardımcı olmak için allata bazı şıklar verdim :) Yalnız bunlar yapım aşamasında :) Türklerin yapabileceği icatlar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanlığa en faydalı icad hangisidir? Arkadaşlar sizce İnsanlığa en faydalı icad hangisidir? Eğer yok birşey düşünmüyorum derseniz de size yardımcı olmak için allata bazı şıklar verdim :) Yalnız bunlar yapım aşamasında :) Türklerin yapabileceği icatlar 1. Bitmeyen piknik tüpü 2. Sigara cepli çorap 3. Topuğu basık ayakkabı 4. Köpüklü su musluğu + şampuan konulan şofben 5. Elektrik sayacı durduracağı, bujibaşı törpüsü, malzemeden çalındığı halde yıkılmayan bina 6. Döner pişiren mikrodalga 7. Laf atan korna 8. Elektrikli kulak karıştırma makinası 9. Minibüs arkasından para uzatmak için şöförün yanına kadar uzanan demir 10.Köpüklü Türk kahvesi yapma makinesi, tavana değiştirilebilir duvar kağıdı. Böylece atılan ciğ köfte yapıştığında tavanda iz bırakmayacaktır 11. Güdümlü anne terliği 12. Sıcak su ısıtmalı maşrapa 13. Kurban kesme makinesi 14. Gerektiğinde kırmızı yanabilen yatak odası abajuru 15. Körüklu dolmuş kapısı, böylece minibüsçüler daha fazla yolcu alabilirler. 16. Basamakta durana çarpmayan otomatik kapı 17. Bacağı kesik gaziler için yarım otobüs koltuğu 18. Deriye yapışan, suda kaymayı sağlayan deve güreşi mayosu 19. Pembe dizi saatlerini, dijital ekranında scroll eden bulaşık makinaları, buzdolapları 20. Otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma Imkanı veren zoom'lu gözlük 21. Namaz vaktini hatırlatan müslüman guguk kuşlu saat 22. Spor tutkunları için tribünlere yeni bir ses, taze bir soluk getiren küfür eden korna (korna başlığı değiştirilmek suretiyle istenen küfür seçilebilir) 23. Otomobil severler için meme yapmayan platin 24. Tüpgazla çalışan ülkü ocağı 25. Düğmesine basıldığında 'dü-lüü' sesi veren akbil taklidi 26. Dolma sarma makinesi (ki yapildi gururla satılıyor) , 27. Enseye monte edilen otomatik burun karıştırma makinası 28. Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak. 29. Bir ortamda bulunan kişilerle tanışmayı sağlayacak herhangi bir cihaz. Gerçi bunu sağlayan bir alet icat etmişiz yakın zamanda (bkz: Türk genci tanışmak ister) 30. Halk tipi kaza hasar tespit cihazı. Arabaların üzerinde bulunan bir sensöre tutulur. Arabalarda kaza sonrası ne kadar hasar olduğunu bildirir. 31. Şarjı hiç bitmeyen cep telefonu 32. 'Ben Türküm abi' diyen robot 33. Polis kontrolünden 300 m önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri 34. Kahvelerde el altından kiralanacak okey ışınlama makinesi 35. Radara yakalanmayı önleyen çok işlevli cd.... hepside çok faydalı :))) Neyse şaka bir yana Şu icadlardan hangisi insanlık açısından daha önemlidir? -Televizyon -Radio -Bilgısayar -Daktilo -Cep telefonu -Yazı -Elektirik -Tekerlek -İnternet -Lamba -Para -Kağıt -Gözlük -Araba -Baraj Sizce hangisi? Konu Go[rk]eM tarafından (05-01-2008 Saat 08:04 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnsanlığa en faydalı icad hangisidir? -Bilgısayar ama en zararlı tvdir o kesin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |