![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Bilim Teknik forumu içinde "İstiklal marşının şifreleri çözüldü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Go[rk]eM ´isimli üyeden Alıntı Ben büyüklerimden hitap etmeyi öğrendim. Bu abi olur, abla olur, sayın olur veya saygıdeğer olur ama muhakkak hitap ederim. Karşımdakinden de aynı özenle bunu göstermesini ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstiklal marşının şifreleri çözüldü Alıntı:
kullanmış olduğun bu usluba teşekkür ediyorum tabi ki hitap şekli önemlidir bende birinin uslubunu beğenmediğimde sen bu yazdıklarını beğeniyormusun diye sorarım dostum ama kesinlikle ona ben beğenmedim demem bir de yazdıklarımızın konuyu kirletdihini düşünmen beni üzdü sizin gibi kelimeleri özenli kullanan birisinin yazıları konuyu kirletmemeli derim hakaret edilmeyen bütün yazılar konuları kirletmez sanırım şiir hakkındaki yorumum bence doğrudur . iyi forumlar | |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |