![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "cimcime:)" başlıklı konu görüntüleniyor, ":emo: herkese slm aranızda olmak şimdiden güzel:smile: :cool:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ankaralıyım ama izmirde yaşıorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | cimcime:) :emo: herkese slm aranızda olmak şimdiden güzel:smile: :cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cimcime:) Hoşgeldin aramıza bu forumda olmaktan büyük keyif alıcaksın,iyi forumlar sana:) |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cimcime:) merabalar umarım forumumuzda iyi zaman geçirirsin. |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: cimcime:) hoş geldin cim cime yerine kim kime daha iyi olmazmıydı ?
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: cimcime:) bende yeni geldim ama kimse bana hoşgeldin demedi |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: cimcime:) hoş geldin iyi formlar hhiiihihihi
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: cimcime:) özel msj gönderebilmem için sitede 7 günlük olmam gerektiği söyleniyo ama 7 günü geçti ben hala özel mesaj gönderemiyorum |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cimcime:) 7 gun + forumda 10 mesaj ikisinin de olması gerekiyor.Sizin henuz 3 mesajınız var.mesaj sayısını doldurmak icin flood yapmak ban nedenidir.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |