![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Eyy Paşam Keşke sağ olsanda Bıraktığın Güzel Türkiyenin Halini Görsen" başlıklı konu görüntüleniyor, "Efendiler! Avrupa’nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Eyy Paşam Keşke sağ olsanda Bıraktığın Güzel Türkiyenin Halini Görsen Efendiler! Avrupa’nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbu ki, Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?... Tarih, böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!... K. Atatürk
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Eyy Paşam Keşke sağ olsanda Bıraktığın Güzel Türkiyenin Halini Görsen Atam Atam maalesef emanetlerine sahip çıkamıyoruz. Bu ülkede herşeyi tehlike görmeye başladı bize bıraktığın parti. Acaba Deniz Baykal sizi görse nasıl bir açıklama yapmaya çalışır idi |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Eyy Paşam Keşke sağ olsanda Bıraktığın Güzel Türkiyenin Halini Görsen maalesef öz geçmişimize dönüp baktığımızda nasıl bu türkiyeyi kazanmak için savaştıklarını. milyonlarca genç askerlerin şehit olduğunu gördüğümüz zaman ben sadece çok utanç verici bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu söylemek isterim ve biz buna hala müsade ediyoruz ne demek ya avrupanın kapısına dayanıpda bizide avrupa birliğine kabul et diye direnmek. işte şimdi Atatürk gibi bir Yönetici ve o Kadar zeki birine ihtiyacımız var., Ben derim ki arkadaşlar oy kullanırken aklınıza şunu getirin Ben bu adama oy veriyorum ama bu ülkeyi kötü yönetirse Ben milyonlarca kişinin vebaline nasıl katlanırım Bence yönetici seçerken benim fikrim öz geçmişine ait araştıra bildiğimiz kadar araştırmamız lazım. çünkü TÜRKİYE tesadüflere ve şansa bırakılacak bir ülke değil son sözüm NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |