![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "cafer geldii" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili dostlar tesadüfi olarak girdim siteye ve üye oldum bakalım hayırlısı olur inşallah... ismim cafer sigortacı ve trafik müşaviriyim yanı sıra iktisat (a.ö.f) öğrencisi ve de gönüllü kütüphaneciyim...22 yaşındayım başka ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | cafer geldii sevgili dostlar tesadüfi olarak girdim siteye ve üye oldum bakalım hayırlısı olur inşallah... ismim cafer sigortacı ve trafik müşaviriyim yanı sıra iktisat (a.ö.f) öğrencisi ve de gönüllü kütüphaneciyim...22 yaşındayım başka merak edeceğiniz bir şey var mı ??? hafif aşıklık vardır bir de atışmayı severim selam olsun forumun güllerine hayran olayım yazanın sözlerine cafer aranıza yeni katıldı dostlar hoşgörün bir süre yanlış harketine |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cafer geldii Hosgeldin Cafer ,Eminim Atısmalarınla Foruma renk getireceksin |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: cafer geldii hoşbulduk sibel teşekkür ederim.. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cafer geldii Hoşgeldin caferkurt aramıza,paylaşımlarını bekliyoruz.iyi forumlar sana |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: cafer geldii hoşbulduk gülüm teşekkür ederim |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: cafer geldii aramıza hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin sende bu forumdan ayrılamayacaksın iyi forumlar... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: cafer geldii teşekkür ederim hoş bulduk..inşallah dediğiniz gibi olur ve güzel bir birliktelik yaşarım sizlerle |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |