![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "MERHABA" başlıklı konu görüntüleniyor, "MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ KATILIYORUM UMARIM BENİM GİBİ SICAK VE TATLI ARKADAŞ BULMASI BENİM İÇİN ZOR OLMAYACAK . ARKADAŞLAR MESAJLARINIZI BEKLİYORUM UMARIM BENİ TEK BIRAKMASSINIZ ÇÜNKÜ YALNIZ KALMAK EN BÜYÜK ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | MERHABA MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ KATILIYORUM UMARIM BENİM GİBİ SICAK VE TATLI ARKADAŞ BULMASI BENİM İÇİN ZOR OLMAYACAK . ARKADAŞLAR MESAJLARINIZI BEKLİYORUM UMARIM BENİ TEK BIRAKMASSINIZ ÇÜNKÜ YALNIZ KALMAK EN BÜYÜK KORKUM :) HEPİNİZİ SEVİYORUM |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MERHABA Aramıza hoşgeldin dedik osman yanılmıyosam,paylaşımlar yaptığın,paylaşımlara yorum yaptığın ve paylaştığın sürece bu forumda yalnız kalmazsın emin ol.İyi forumlar, |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: MERHABA Evet Osman saha önce de hoşgeldin dedik ama yine demekten de kendimi alamayacağım. Senden ricam Caps Lock açık iken yazma.Çünkü büyük harfle yazmak çok hoş olmuyor. Bol bol konu ekle ki burada olduğunu unutmayalım |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MERHABA hoşgeldin mütevazi arkadaşım:))) sıkılmazsın merak etme kendimden biliyorum:)) iyi paylaşımlar. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: MERHABA teşekkür ederim arkadaş eminim ki iyi bir arkadaş olacağız sizlerle |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: MERHABA mrb mrs.x ray ilgi ve alakanız için teşekkür ederim geçi diğer arkadaşlarda sağ olsun onlarda hoş geldin dedi ama umarım beni yanlış anlamazlar ya merak ediyorum acaba david arkadaşımız nereli ? sanki tanıdık gibi acaba isim benzerliğimi |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MERHABA davit abi antepli sanırım yanılmıyosam.osman arkadaşım sen özel msj yazamıyosun dimi üyeliğinden bir hafta geçsin özel mesajla sorarsın davit abiye ok?:))) iyi günler. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: MERHABA ben şu an özel mesaj atamıyorum teşekkür ederim arkadaşlar saygılarımla iyi akşamlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |