![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SLM" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba arkadaşlar artık bende aranızdayım İ.Ü veterinerlik fakülteisnde okuyorum bundan sonra vaktimin çoğu sizlerle geçeceğine inanıyorum:smile:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | SLM Merhaba arkadaşlar artık bende aranızdayım İ.Ü veterinerlik fakülteisnde okuyorum bundan sonra vaktimin çoğu sizlerle geçeceğine inanıyorum:smile: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SLM Alıntı:
Bir veteriner adayından ogrenecek cok seyimiz olmalı. Yardımcı olursun artık. Yada olurmusun? | |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selam sende hosgeldin aramiza..O zaman hayvanlarla ilgili bilgileri senden aliriz artik...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: SLM a.slm yuzer ali h.geldin. bende yeniyim. yani insallah guzel vakit geçiririz burda. bende fransadan hukuk okuyorum. |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SLM hoşgeldiniz ve paylaşımlarınızı bekliyoruz iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |