![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "HOŞGELDİM" başlıklı konu görüntüleniyor, "Duydum ki bi forum varmış, koştum geldim, baktım ki ortam iyi, keyifler gıcır daldım aranıza, BAKIN KIZLAR EKLEMEZSENİZ BİLMEM Kİ NE DEYİM bizde anlatacak name çok bu adresimide heryere yazmam ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | HOŞGELDİM Duydum ki bi forum varmış, koştum geldim, baktım ki ortam iyi, keyifler gıcır daldım aranıza, BAKIN KIZLAR EKLEMEZSENİZ BİLMEM Kİ NE DEYİM bizde anlatacak name çok bu adresimide heryere yazmam yetişen kapıyor xxxxxx@hotmail.com:wink: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: HOŞGELDİM Alıntı:
Bu yazıyı yazmadan ve Banlanmadan Forum kurallarını okusan iyi olacak Forumda msn adresi vermek yasak.Senın msn adresini merak eden zaten profiline bakıp adresi alır, Ayrıca ne duydun bilmiyorum ama, bu mahalle agzı hosuma gitmedi bilesin
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |