![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba bulvardan gsm doctoru" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | merhaba bulvardan gsm doctoru slm herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba bulvardan gsm doctoru Gsm doktoru Hosgeldin Bulvardan demissin acıklama getirmemissin Hangi bulvardan?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: merhaba bulvardan gsm doctoru ben salih özer 1968 doğumluyum 2002 istanbuldan kesin dönüş yaptım depremlerden dolayı mesleğim bilgisayar ve gsm program üzerinedir 15 yıldır bu meslekteyim iş yerınde hisseli çalışmaktayım iş yeri taner telekom 100 yıl bulvarı kilise yanındadır tanısmak ısteyen arkadaslara kalbim açıktır istanbulda oturdugum için tum arkadaslarım istanbulda kaldı küçük büyük tum arkadaslara saygılar sunuyorum |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba bulvardan gsm doctoru Alıntı:
selam hoşgeldin klonlama işi hakkında bilgi verebilirmisin .teşekkürler | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: merhaba bulvardan gsm doctoru ben clonlama işi yapmıyorum yasal değil çünkü
__________________ |
| | |
| | #6 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba bulvardan gsm doctoru Cep telefonu konusunda, Uzman bir hemserimin foruma katılması guzel olacak. Bize cep telefon olayı yabancı oldugu icin Sorulara cevap vermekde zorluk cekiyoruz. Bu konuda yardımı uyelerden esirgemezsin herhalde?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: merhaba bulvardan gsm doctoru kısa bır sure ıslerden dolayı gıremedım form tabıkı ustad her zaman paylasırım yeterkı bılgı ıstenılsın yardımcı olunsun sadece yasal olmayan konulara sorulmasın yeter
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |