![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "heyoooo benide aranıza alın..." başlıklı konu görüntüleniyor, "mrb millet; ben gül, bu foruma yeni üye oldum,doğruyu söylemek gerekirse ilk kez bi foruma üye oluyorum.umarım herşey güzel olur. öğreneceğim çok şey var.............."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heyoooo benide aranıza alın... mrb millet; ben gül, bu foruma yeni üye oldum,doğruyu söylemek gerekirse ilk kez bi foruma üye oluyorum.umarım herşey güzel olur. öğreneceğim çok şey var........... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: heyoooo benide aranıza alın... zamanla herşeyi öğrenirsin. Forumumuzdan memnun da kalırsın.Umarım aktif bir üye olursun sende
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaaaaaaa...... öğrenmem çok zor olacak sanırım...hatta eminimm:confused: |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çekirge mi????? ne çekirgesi yaaaa? insan gayret ederse kendi başına da öğrenir. |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çekirge mi????? evet öğrenir bende kendim öğrendim aa üstüne gitmesene daviddewitte hoşgeldin sende aramıza gül ben herkese sölüyorum burası bağımlılık yapıyan çok güzel bir forum iyi forumlarrr |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşbuldm çok sağol ortacı kız.ortacı kız demek biraz değişik oluyo adın ne? |
| | |
| | #9 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: heyoooo benide aranıza alın... Alıntı:
Spor hayatında, siyasette, okulda, aile içinde bu tür ortacılara birçoğumuz denk gelmişizdir. Bu kişiler fikir beyan etmezler, ortamda konuşulan veya meydana gelen olaylar karşısında durumdan vazife çıkartırlar. Ortacı; oluşabilen durumlarda, bir veya birkaç kişinin fikir ayrılıklarında, kendi fikrinin olmasına karşın fikrini beyan etmeyip farklı görüş ve durumlarda olanlara hoş görünen, durumu idare edenler için kullanılmakta olan bir sözcüktür. bu yüzdende böyle bir nicki tercih ettim ama isteyenler bana Vildan diyebilirler:wink: | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımm ilginç.. çok ilginç valla.ama ben sana vildan dicem.bana müsade çıkmam gerek yarın görüşürüz.iyi bakın kendınıze...... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |