![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Slmlar herkese.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Mrblar arkadaşlar ... forum çok güzel bende forumları çok seviyorum : ))) Eminim çok eğlenicezz şimdiden iyi paylaşımlar....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 37 ![]() | Slmlar herkese.. Mrblar arkadaşlar ... forum çok güzel bende forumları çok seviyorum : ))) Eminim çok eğlenicezz şimdiden iyi paylaşımlar..
__________________ YAŞIYOSAM..SEBEBİ 3 HECE >>>> BE-ŞİK-TAŞ ..!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Slmlar herkese.. evet sana katılıyorum güzel ve eğlenceli bir forum hoşgeldin bu arada haberin olsun bak burası bağımlılık yapıyor::biggrin:iyi forumlar arkadaşım:wink: |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Slmlar herkese.. aramıza hoş geldin...evet ya bende anlamadım.bu foruma girdiğim ilk günden beri bağımlılık yaptı bende var bi şeyler ama anlamadım..bizim admin büyü falan mı yaptı nedir....
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 37 ![]() | Cevap: Slmlar herkese.. Hiçççççç sorun deil zaten dediğim gibi forumları özellikle oyunları çok seviyorumm istediği kadar bağımlılık yapabilir : ))) Tşkler hoş buldum bu arada :biggrin:
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Slmlar herkese.. Hızlı başladın foruma. akarsın birgün sende modatör olursun. Hoşgeldin aramıza.Eğleneceğine emin ol çünkü ben eğleniyorum
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 37 ![]() | Cevap: Slmlar herkese.. Tşkler hoş buldum : )) Bu yine yawaş halim başka bi forumda 1 saatte 121 msjım olmuştu :D Admin bile yeter artık az nefes al filan demişti : )) bugün burda pek kimse yoktu o yüzden az bile oldu yanii : )))
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Slmlar herkese.. O zaman hadi hayırlısı. Nice konularını ve mesajlarını 4 gözle bekliyoruz
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Slmlar herkese.. HOŞ GELDİNİZ SİZ SAYGI DEĞER YENİ ÜYEMİZ. Bugün itibari ile aramıza katılmış ve ilk günden sevgi bonusu kazanmış bulunmaktasınız. umarım iyi günlerde kullanır ihtiyacı olan kişilere dağıtırsınız. saygı ve sevgilerimizle Adress = Merkez mutluluk bankasının yan sanayi şubesi sevgi katı no kral dairesi Not Göndereceğiniz meiller geleceğinize mutluluk olarak yatırılacaktır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |