![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese merhaba bu başlıktan sonra eminim herkeste bana merhaba diyecektir.Ben aranıza yeni katıldım ama bu siteyi gerçekten çok sıcak ve kendime yakın buldum.Umarım sizde beni aranıza kabul edersiniz...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Rep Gücü: 2 ![]() | merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun herkese merhaba bu başlıktan sonra eminim herkeste bana merhaba diyecektir.Ben aranıza yeni katıldım ama bu siteyi gerçekten çok sıcak ve kendime yakın buldum.Umarım sizde beni aranıza kabul edersiniz.
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun ya Allah korusun sen ne dedin ya tamam tabiki de hoşgeldin sadece yeni geldim deseydin biz sana gene yazardık yaaa:wink: :wink: |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun canım merhaba ilk selamı sen verdin unutulmazlar arasına girdin bile
| | |
| | #4 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslinda merhaba demesemde biraz kilo alsam iyi olurdu ben enfazla 38 beden oldum simdiye kadar..Hani derlerya su icsem yariyor diye nedense bende tonlarca yesem yaramiyor iste..Neyse zayifladigi icin mutlu olan bayan(Bu arada nickinde cok guzel) HOSGELDIN aramiza..
__________________ |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun eeeee hepsi bu mu koca sitede 2 kişimi var yaaaa
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:hoşgeldinnnnnnn...mutlu kardeşim benimmm |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun teşekkür ederim arkadaşım tenha mı hep buralar böyle ya:confused:
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun merhabaaaaaaaaaaaaaaa canım ya ne şişkosu allah korusun |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun heeee sen dün akşam benim sırlarımı ortaya döktün dimi iftira oyununda hehehehehehe Nie sölüyosun ya sen kardeşim sen demedinmi gel bak bu site güzel ben ne kızlar götürdüm kanka die he he söle bakiim he bu arada sana da merhaba
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun valla bende yeni geldim ama hoşgelmişiz diim bari:)HOŞGELDİN:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |