![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herşeyin Bir İlki Her İlkin Bir Sonu vardır Arkadaşlar Forma yeni katılan arkadaşlara selamlar..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun Herşeyin Bir İlki Her İlkin Bir Sonu vardır Arkadaşlar Forma yeni katılan arkadaşlara selamlar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | napıyorsun arkadaşım sen kızlarıda erkekleride can evinden vurdun......merhaba demezmiyiz hiç kim ister kel yada şişko olmayı....ben almayım canım istemem.aramıza hoş geldin.MERHABALAR............ |
| | |
| | #33 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun mrb bn akifes sayfa manyak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| | |
| | #34 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun ya kmse onlıne deilmi konusak |
| | |
| | #35 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun merhaba şişko olmak istemem :) |
| | |
| | #36 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun Bu konu açılalı ne kadar zaman oldu, hatta artık mutluyum artık gelmiyoru bile foruma ama başlıktan ötürü herkes hala hoş geldin diyor:)) Ne gelmiş ama:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #37 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun aramıza h geldin bende sitede yeniyim valla yeni gördüm |
| | |
| | #38 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun yeni gördüm mesajını biraz geç oldu ama hoşgeldin bizede mutluluk getirdin mi? |
| | |
| | #39 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun gerçektende mutluyumdan ses seda çıkmıyo |
| | |
| | #40 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: muhtemel 1.kat
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun Kellik çok korkutucu olmasada herkese merhaba...
__________________ Cehennemden Geldim Cennete Gidicem... Seviştiğim Dünyayıda Yanımda Götürücem... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |