![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhabalarrr bana şişko ol demeyinde kim yeni katıldıysa hepsine derim ben merhaba hoşgeldiniz diye saygılar sevgiler bütün forum üyelerine...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: kayseri Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun merhabalarrr bana şişko ol demeyinde kim yeni katıldıysa hepsine derim ben merhaba hoşgeldiniz diye saygılar sevgiler bütün forum üyelerine. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun Merhaba Benim genç yaş da kel olmaya niyetim yok saygılarımla
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun merhabalar kardesım hos geldın guzel bır kampanya baslatmıssın bıze de kımse hos geldın demedı cok hos |
| | |
| | #24 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun Sen selam verdiğin sürece hoşgeldin deriz,hoşgeldin matar aramıza iyi forumlar sanada. |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun Arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz cümleten herkese yetişemiyorum aslında bu formun başlık kısmına kocaman Hoş geldiniz yazmak lazım tüm üyeleri temsilen yan tarafınada WELCOME to our web site yazmak lazım diye düşünüyorum nasıl olur aslında ben çok hayel etmeyi ye gerçekleştirmeyi seven birisi olduğum için sadece fikir olsun diye aslında böyle bir eylem olsada kötü olmaz diye düşünüyorum kanımca görüşürüz arkadaşlar
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun merhaba :confused: sadece bedduan tutmasın diye cvp werdimm hadi bye |
| | |
| | #27 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun Arkadaşlar uyumayalım bu mailin geleli 1 hafta olduya artık başka konular bulsak diyorum hadiyiin arkadaşlar ya canlanın biraz ne bu ya ruhlar alemi sitesi gibi kimse yok hadiyin ver coskuyu ver coskuyu :)
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ankaralıyım ama izmirde yaşıorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun bnde senın gıbı yenı bı uyeyım sende benm gıbı hos geldın |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba demeyen kızlar şişko erkekler kel olsun Siteye hoşgeldin ben de yeni sayılırım:) ve bilgisayar konusunda yardımcı olabilirim.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |