![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "bende yeniyim hani bana hoşgeldin yokmu ???" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar bende aranıza geldim ve cok mutluyum inşallah benide aranıza sokarsınız ya biraz kolay bişi olcak ama herkes benim gibi yaşını ve nerden oldugunu ve ismini solerse sevinirim ben istanbuldan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | bende yeniyim hani bana hoşgeldin yokmu ??? arkadaslar bende aranıza geldim ve cok mutluyum inşallah benide aranıza sokarsınız ya biraz kolay bişi olcak ama herkes benim gibi yaşını ve nerden oldugunu ve ismini solerse sevinirim ben istanbuldan 16 yıllık mesut :cool: :wink: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende yeniyim hani bana hoşgeldin yokmu ??? gözüm hoş geldin bende 35 lik çerkeş18 |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: bende yeniyim hani bana hoşgeldin yokmu ??? noş bulduk anam noş bulduk :smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |