![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "herkese merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar ben yeniyim ve gerçekten de yardıma ihtiyacım var admin arkadaşlardan rica ediyorum lütfen biri bana yardımcı olsun bu arada ben morcell ve aranısa uşaktan katılıyorum umarım beni de ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: uşak Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | herkese merhaba merhaba arkadaşlar ben yeniyim ve gerçekten de yardıma ihtiyacım var admin arkadaşlardan rica ediyorum lütfen biri bana yardımcı olsun bu arada ben morcell ve aranısa uşaktan katılıyorum umarım beni de aranıza kabul edersiniz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba nedemek arkadaşım hoşgeldin sefa getirdin ![]() |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba mrb...aramıza hoş geldiniz... buyur ben yardımcı olayım...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: herkese merhaba vayyyy asigo arkadasım nasılsın iyimisin ? |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: herkese merhaba slmm bende yeniyim drummer senin isim neydii ?? ![]()
__________________ •·.·´¯`·.·•вєуαz•gєℓιη¢ιк•·.·´¯`·.·• |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: herkese merhaba ben mesut senin ismin ne peki beyaz_gelincik ![]() |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba merhaba aramıza hoş geldin...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar biraz inceleme sonucu karşı cinslerinde aramızda olduğunu gördüm tabi rahatsız olmadım.onlar yani erkeklerimiz hayatımızın olmazsa olmazları.ama kulubun adını okuyunca biz bize kadın kadına oluruz sanmıştım.olsun karşı cinse de merhabalar olsun ![]() |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | sitenizin yazışma sitilini anlayamadım lütfen biri beni aydınlatsın ![]() |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | yazımın ortasında her seferde reklam olması beni rahatsız etti. bu konudada bilgi istiyorum. ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |